Το καλάθι μου

ΣΥΝΟΛΟ: {{order.final_cost}}
Τηλεφωνικές παραγγελίες 2114123848
Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 49€
Ασφαλείς Συναλλαγές

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα opsicare.gr αποτελεί την φυσική εξέλιξη της Opsi Derma Clinic με πολύχρονη παρουσία στον χώρο της ομορφίας, της φροντίδας και περιποίησης του γυναικείου αλλά και ανδρικού προσώπου και σώματος.

Το Opsi Derma Clinic είναι ένα σύγχρονο επιστημονικό δερματολογικό κέντρο και ολοκληρωμένο κέντρο αισθητικής φροντίδας, το οποίο στεγάζεται σε δύο εντυπωσιακόυς, υπερσύγχρονους χώρους στην Ελευσίνα, στην Εθνικής Αντιστάσεως 109 και πλέον και στο Νέο Ψυχικό στην Λ. Κηφισίας 176.

Με μεγάλο ενδιαφέρον για την κλασική δερματολογία και για τον συνεχώς εξελισσόμενο τομέα της αισθητικής διεθνώς, παρέχουμε τις πλέον εξατομικευμένες δερματολογικές υπηρεσίες, με προσήλωση στο τέλειο αποτέλεσμα και οδηγό την επιστημονική καταξίωση της ομάδας συνεργατών μας.

Η φροντίδα που απολαμβάνετε στον χώρο της Opsi Derma Clinic τώρα συνεχίζεται και ολοκληρώνεται στον δικό σας χώρο με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα περιποίησης που μπορείτε να βρείτε στο opsicare.gr.

Η ομάδα του Opsi care σε συνεργασία με το έμπειρο επιστημονικό προσωπικό των δερματολογικών κλινικών μας Opsi Derma Clinic επέλεξαν τα καλύτερα και ποιοτικότερα προϊόντα προσωπικής φροντίδας προσώπου και σώματος μέσα από τα μεγαλύτερα brands δερμοκαλλυντικών.